• Kinderkoor

   evergreens-kinderkoor.jpg
  In september starten we met een kinderkoor voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar.
  De muzikale leiding is in handen van Johan Velthuis. De start is op donderdag 13 september en loopt door tot en met 1 mei: in totaal zo'n 30 keer. We houden de schoolvakanties aan.

  De kinderen kunnen zelf meebepalen welke songs we gaan doen. Popsongs, kindersongs, TV-tunes, musicalmuziek... kom maar op.


  De repetities worden gehouden in De Spil, Molenkrite 169 Sneek, in de wijk Tinga en zijn iedere donderdag van 16.45 tot 17.45.  Lijkt het je leuk? Kom dan eerst een keer uitproberen!


  Kosten: €90,- voor het hele cursusjaar.

  Aanmelden kan bij penningmeester.evergreens@gmail.com

 • Agenda

  Concert verzorgingshuis De Flecke

  Op 21 maart 2019
  locatie: De Flecke, Joure
  Evergreens treedt op in verzorgingshuis de Flecke te Joure. Wegens succes in voorgaande jaren, EN omdat de beppe van dirigent Johan Velthuis woonachtig is in de Flecke!

  Voorjaarsconcert Evergreens

  Op 7 april 2019
  locatie: De Spil, Molenkrite 169, Sneek
  Op 7 april houdt Evergreens het jaarlijkse voorjaarconcert in de Spil. We brengen alle recente stukken ten gehore. Een mix van pop, klassiek... Evergreens in alle stijlen. Het geheel wordt weer hilarisch aan elkaar gepraat door dirigent Johan Velthuis.

  Concert verzorgingshuis Bonifatiushuis

  Op 11 mei 2019 van 15:00 tot 17:00 uur
  locatie: Bonifiatiushuis, Sneek
  Sinds jaar en dag treedt Evergreens op in het Bonifatiushuis te Sneek en ook in 2019 zijn we weer van de partij. Het wordt weer een hilarisch feest! De meeste gasten gaan na afloop rollend naar huis.